CURTEA DE APEL GALATI
NR. 1239/7/10.04.2006


A N U N Ţ

Curtea de Apel Galati organizează la data de 28 aprilie 2006, ora 900, la sediul Curtii de Apel Galati, str. Brăilei, nr. 153, c o n c u r s în vederea ocupării unui post de grefier documentarist pe perioadă determinată.

Se pot înscrie la concurs absolventii cu studii superioare juridice, administraţie publică ori filologice, dovedite cu diplomă de licenţă, care îndeplinesc conditiile prev. de art. 3 alin. 2 din Regulamantul privind concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri şi a concursului pentru ocuparea posturilor vacante la instanţele judecătoresti şi la parchetele de pe lîngă acestea respective:

Înscrierea candidaţilor şi depunerea dosarelor se va face la Curtea de Apel Galati, camera 306, până în data de 18.04.2006.

Dosarul de înscriere va cuprinde cererea tipizată la care se vor anexa documentele prevăzute de art. 8 alin. 2 din Regulamentul privind concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri şi a concursului pentru ocuparea posturilor vacante la instanţele judecătoresti şi la parchetele de pe lîngă acestea, respectiv:

Concursul va cuprinde o probă eliminatorie, constând în verificarea cunoştinţelor de operare pe calculator, şi o probă scrisă cu subiectele din tematica ce se află la secretariatul concursului (cam. 306).

Taxa de înscriere în cuantum de 50 RON (500.000 ROL) se achită la casieria Curţii de Apel Galaţi.


Judecător Ion Ioneci

membru al Comisiei de Concurs








TEMATICA CONCURSULUI din 28.04.2006

pentru postul de grefier documentarist pe perioadă determinată






Bibliografie